Bemutatkozásra, gondolatok közzétételére készült ez az oldal. Szeretném megismertetni azokat a tulajdonságaimat melyek által adni tudok. Hogy mit? Varázslatos látványt, lélekhez szóló sorokat, időt, mely megáll a kedvedért, életfilozófiát, derűt, és nem utolsó sorban erőt, hogy változni tudj, mert az élet változások sorozata.

"Ahogyan a múltunkat sokféleképpen magyarázhatjuk, jelenünket számtalan módon megváltoztathatjuk, és különféle lehetséges jövők állnak előttünk." Szókratész 

Önéletrajz 


Képességek  

Művészeti látásmódfejlesztés:  Láttatás Oktatás

Egy módszer, mellyel képes leszel meglátni saját és mások alkotásaiban a korrigálnivalót. Segítség, útmutatás, építő őszinte értékelés, festők, rajzosok, művészi fotósok, versírók, novellaírók részére. Jelentkezni lehet karolyfizsofia@gmail.com címen levélben.

Portréfestés: élő személyről, egy találkozás alapján, karakteres festmény elkészítése. Már nem élő személy fénykép alapján történő portréjának festése.

Családi címerek készítése vászonra, aranyfüsttel: megrendelhető

Kiállítások rendezése saját, vagy művészeti csoportom alkotásaiból. Változó kiállítóhelyekre szívesen várok meghívásokat.

Műsoros kiállításmegnyitók: előadásokkal egybekötött megnyitókat is vállalok.

Előadások tartása: 

Útibeszámoló Szamoáról: másfél órás előadás + kérdésekre való válaszolás, meghívásos alapon.

Mesekönyv bemutató a Zalai Erdők meséiből.

Felolvasóest saját vidám történetekből, művészeti antológiákból, filozofikus írásokból.